Nieuwsberichten

De bouw van de parkeergarage is duidelijk aanwezig in de omgeving. Naast de uitvoering van de parkeergarage Garenmarkt is er ook nieuws over de ontwikkelingen van het project. Hieronder is een overzicht van de nieuwsberichten.


Open huis Garenmarkt

20 september 2017

Wethouder Laudy onthult bouwschutting

Bent u geïnteresseerd in de bouw van parkeergarage Garenmarkt? Kom dan op vrijdag 22 september vanaf 15.00 uur een kijkje nemen in de Raamsteeg. In de bouwkeet krijgt u een toelichting op de werkzaamheden en kunt u uitkijken over het bouwterrein (tot ca. 17.00 uur). Wethouder Paul Laudy (Bouw en Openbare Ruimte) […]

Parkeren

19 mei 2017

Tijdens de bouw van de parkeergarage vervalt het parkeerterrein Garenmarkt. De meeste parkeerplaatsen voor vergunninghouders aan de Garenmarkt/Kruitschip blijven wel beschikbaar. Om parkeervergunninghouders tijdens de bouw aanvullende parkeergelegenheid te bieden, komen vergunninghouders uit de omgeving in aanmerking voor een tijdelijk abonnement voor de parkeergarage Breestraat. De betreffende vergunninghouders hebben hierover een brief ontvangen. Voor bezoekers […]

Inloopbijeenkomst over start bouw parkeergarage Garenmarkt

9 mei 2017

Eind mei gaat de bouw van de parkeergarage onder de Garenmarkt van start. Dan kan er niet meer geparkeerd worden op het plein. Tijdens twee inloopbijeenkomsten op donderdag 18 mei bieden we omwonenden en overige belangstellenden de mogelijkheid om vragen te stellen.

Tijdens deze bijeenkomsten kunt u de ontwerpen van de garage bekijken en vragen stellen […]

Bouw Parkeergarage Garenmarkt

29 januari 2017

Voldoende parkeergelegenheid en goede bereikbaarheid zijn belangrijk voor de stad. Daarom krijgt Leiden twee grote ondergrondse parkeergarages aan de rand van het centrum. Onder de Garenmarkt en onder de Lammermarkt. Dit zorgt voor 950 parkeerplaatsen. De nieuwe parkeergarages maken een bezoek aan de binnenstad nog aantrekkelijker!

De parkeergarage Garenmarkt biedt straks plek aan 425 auto’s verdeeld […]