De Bouwcombinatie

De ondergrondse parkeergarage wordt gebouwd door Bouwcombinatie Parkeergarages Leiden. Deze bouwcombinatie bestaat uit twee bouwbedrijven: Dura Vermeer en BESIX Nederland. Beide bedrijven hebben ruime ervaring in grote binnenstedelijke projecten zoals spoorzone Delft, parkeergarage Raaks in Haarlem en Kruispleingarage in Rotterdam.

Dura Vermeer is actief in bouw, infrastructuur, engineering en dienstverlening. Zij bieden toonaangevende, integrale en duurzame oplossingen voor uiteenlopende bouwopgaven. Dura Vermeer benut en bouwt haar bijna 160 jaar aan kennis en ervaring voortdurend uit, om ook in de toekomst met vakmanschap een optimale bijdrage te leveren aan het waarmaken van de ambities van klanten.

Dura Vermeer

BESIX realiseert in Nederland al ruim 20 jaar prestigieuze werken in civiele betonbouw, industriebouw, specialistische utiliteitsbouw en maritieme bouw. BESIX Nederland, onderdeel van de BESIX Group, is werkzaam in meerdere landen zowel binnen als buiten Europa. Door de grote mate van knowhow binnen het bedrijf zijn vaak verrassende oplossingen mogelijk voor complexe werken.

Besix Lammermarkt